Tuesday, 26 March 2013

Ulamak PAS tergolong dalam senarai ulamak paling berpengaruh dunia?


Kalau nak dikatakan ulamak-ulamak PAS berpengaruh di Malaysia, mungkin masih boleh diterima. Itu pun dibantu sentimen ketaksuban dalam kalangan penyokong-penyokong PAS.

Tetapi benarkah ulamak-ulamak PAS turut dikategorikan sebagai ulamak-ulamak berpengaruh dunia sebaris dengan ulamak-ulamak terkemuka dunia yang lain seperti Sheikh Yusuf Al-Qaradhawi?

Selama ini penyokong PAS seringkali berbangga dengan satu gambar yang menampilkan pelbagai wajah-wajah ulamak terkemuka dunia. Di gambar tersebut, turut terselit gambar ulamak-ulamak PAS seperti Nik Aziz, Haji Hadi Awang, Dato Dr. Harun Din dan Allahyarham Ustaz Dato Fadhil Noor.

Rupa-rupanya gambar itu telah diedit! Lihat perbandingan gambar asal dan gambar yang telah diedit di bawah.


Ini adalah bukti bahawa penyokong PAS terdesak untuk mengangkat pemimpin-pemimpin mereka sebegitu rupa. Tindakan menggantikan gambar ulamak-ulamak terkemuka dunia dengan gambar pemimpin-pemimpin PAS adalah sangat tidak wajar.

Berapa ramai sudah tertipu dengan gambar ini?

BO LA WEI!

1 comment:

IBU RISKA said...

Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan >MBAH KABOIRENG< dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi >MBAH KABOIRENG< dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan >MBAH KABOIRENG< meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan >MBAH KABOIRENG< kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik >MBAH KABOIRENG< sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja >MBAH KABOIRENG< DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINISaya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan >MBAH KABOIRENG< dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi >MBAH KABOIRENG< dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan >MBAH KABOIRENG< meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan >MBAH KABOIRENG< kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik >MBAH KABOIRENG< sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja >MBAH KABOIRENG< DI 085_260_482_111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI

CARI ARTIKEL LAMO

Hok Orang Ramai Baco!

ARTIKEL HOK SEBELUM NIE

KOLEKSI KATA-KATA MENGARUT!

KOLEKSI KATA-KATA MENGARUT!

SAMPAI BILO NOK TUNGGU PAS TUNAI JANJI?