Wednesday, 17 April 2013

PANAS #GE13 : Hotel skandal video seks didakwa Mustafa Ali telah dibocor kakitangannya!

Menurut kakitangan Pejabat PAS di Jalan Raja Laut, Setiausaha Agung PAS sering mengunjungi Hotel ***ANA untuk berbincang perkara penting. Sebelum skandal Mustafa Ali terbongkar, kakitangan tersebut percaya dengan alasan Mustafa yang perbincangan tidak dapat dibuat dalam pejabat PAS kerana terlalu ramai "MATA-MATA" yang akan membocorkan kepada pemimpin parti lain.

Setelah mendapat maklumat tersebut dari kakitangan pejabat PAS, MyMassa cuba selidik adakah benar maklumat yang diberi. Dan ini yang MyMassa jumpa.


Sama tak?

Lebih mengejutkan kerana jarak Hotel ***ANA hanya 5 km dari pejabat PAS. Jadi benarlah alasan yang diberi oleh Haji Hadi yang Mustafa sakit lutut, tak boleh jalan jauh sebab hanya 5km dari pejabatnya!

Kakitangan pejabat PAS tersebut beritahu yang dia bersedia untuk membuat kenyataan bila tiba masa yang sesuai. Katanya lagi, dia tak sanggup untuk menanggung dosa menyimpan kegiatan penzinaan Setiausaha Agung PAS yang akan menyebabkan parti tersebut dilaknat Allah S.W.T. Dia juga bersetuju dengan pandangan Tuan Guru Haron Din yang kes penzinaan ini perlu dibawa ke Lembaga Disiplin parti serta bersedia untuk menjadi saksi untuk membongkarkan perkara ini.

Nampaknya semakin banyak PAS buat solat hajat minta supaya ditunjukkan kebenaran, semakin banyak kebenaran yang terbongkar. Kakitangan pejabat PAS sendiri tak sanggup nak simpan dosa besar bosnya berkat solat hajat Tuan Guru Presiden.

*Dengar cerita security hotel ni memang ketat. Pejabat agama memang susah nak buat operasi kat sini. Khas untuk para MACAI yang masih nak pertahankan Mustafa Ali, sila layan video muzik ini.

Sumber : MyMassa

4 comments:

Anonymous said...

kuat lyan video tuu .. ketegaq sgt ka? =P BN mmg xde modal. fitnah lbih. dtg kan saksi klau pihak anda betul. slagi x de bkti yg kukuh n saksi, itu adlah fitnah =)

Anonymous said...

saya kesian kat 'anonymous 17 april 2013 17:14'...

Anonymous said...

Ala...alasan sakit lutut. ceh!
sakit lutut ape ade hal, buleh jgk jln sket2. da nafsu, klo bab beromen bukan kate sakit lutut, org yg takde lutut pon bleh lupe tututnye takde. kalo sakit kote baru la logik sket alasannye. kui..kui..kui..

Anonymous said...

Kalau dulu video seks mirip Ketua Pembangkang Anwar Ibrahim, ramai puak2 PAS buat solat hajat mintak petunjuk. Sekarang, video kat hotel dengan lelaki mana ntah (check rajagoyang360.blogspot.com) dan video Mustafa Ali ni tak ada pulak buat solat hajat.. kenapa ye?

CARI ARTIKEL LAMO

Hok Orang Ramai Baco!

ARTIKEL HOK SEBELUM NIE

KOLEKSI KATA-KATA MENGARUT!

KOLEKSI KATA-KATA MENGARUT!

SAMPAI BILO NOK TUNGGU PAS TUNAI JANJI?